Ātrais rupjmaizes kārtojums

Lauku meitenes viens no mīļākajiem saldajiem – rupjmaizes kārtojums. 1, 2, 3 – Gatavs! Taisi augšā – lauku meitene jau vāra savu pēcpusdienas kafiju.

Rupjmaizes kārtojums

Ātrais rupjmaizes kārtojums

Rupjmaizes kārtojums
Sastāvdaļas:

  • 1 krūze rupjmaizes rīvmaize
  • 1/2 ēd. k kanēlis
  • 1 ēd.k brūnā cukura
  • 1/2 krūze upeņu sulas
  • 200 ml saldais krējums
  • 2 ēd.k. brūnais cukurs
  • 1 tējk. Absolūts ēd Biešu pulvera (krāsai)
  • 1/2 tēj. k dabīgā vaniļas ekstrakta (nav obligāts)
  • Upeņu ievārījums (nav obligāts)
  • Ogas (svaigas vai saldētas) rotāšanai

Pagatavošana:

  1. Rīvamaizes kārta: Rīvmaizi uz sausas pannas maisot apgrauzdē – 3 līdz 7 minūtes, kamēr viegli smaržo. Pievieno kanēli un brūno cukuru, samaisa un noņem no uguns.
  2. Putukrējums: Saldo krējumu ar cukuru un vaniļas esenci saputo.
  3. Kārto: rīvmaize, 1 karote ievārījums, putukrējums. Atkārto. Rotā ar ogām.

Screen Shot 2015-12-18 at 23.36.28

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s