Ziemas dārzeņu Stir-Fry

Lauku meitenei šis gads ir padevies diezgan ĀTRS! Tāpēc, steigā manervējot starp visu, ir jāpaspēj uztaisīt ēst, arī tad, ja: ai, kā man šodien negribas gatavot! Nu labi, gatavosim… ai, bet nav nekā no kā… nopietni – nekā, nekā? Vai tomēr, nav nekā tāda, ko ātri un viegli varētu uztaisīt!?

stir-fry ziemas versija

Arī šī recepte sākumā likās sarežģīta, bet nu jau vairākas reizes gatavojot, arī lauku meiten šo var saukt par ātru maltīti. Stir-Fry vispār ir ātrais ēdiena gatavošanas veids. Viss, ko tev vajaga ir laba mērcīte! Katram meklējama sava, šī ir lauku meitenes WOK mērcīte!

Ziemas dārzeņu Stir-Fry


stir-fry ziemas versija

Sastāvdaļas

  • visparastākie spagetī
  • ziemas dārzeņi (burkāns, paprika, ķīnas kāposts)
  • 4 ķiplokdaiviņas
  • 2cm ingvera gabaliņš

Mērcei

  • 4 ēd.k. WOK austeru mērce
  • 2 ēd.k. kukurūzas ciete
  • 1/2 ēd.k gaiši brūnā cukura
  • 1/2 ēd.k. sezama eļļa
  • 1 krūze ūdens

Pagatavošana:

  1. Izvāram spageti kā ierasts.
  2. WOK pannā sakarsē eļļu, apcep 2 ķiploka daiviņas un pusi no ingvera. Pievieno spagetī un nedaudz apcep. Noliek malā.
  3. Bļodiņā sajauc visas mērces sastāvdaļas, noliek malā
  4. WOK pannā sakarsē eļļu, apcep 2 ķiploka daiviņas un atlikušo ingveru, pievieno dārzeņus – sākot ar cietākajiem.
  5. Pievieno mērci, samaisa un pievieno spagetī – samaisa. Gatavs.


Screen Shot 2015-12-18 at 23.36.28

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s