Mandeļu cepumi (bez glutēna, bez cukura)

Pavisam vienkārši ir šie supergardie mandeļu cepumi. Pirmo reizi lauku meitene tos taisīja bez glutēna, bez cukura gavēņa laikā. Toreiz netika likts arī medus. Šoreiz viena karote medus, bez kuras var arī iztikt, bet ja esi saldummīlis, liec vairāk.
Mandeļu cepumi

Sablenderējot banānus sanāk apmēram 1 1/2 krūze. Dabīgās esences no Simply Organic.

Mandeļu banānu cepumi (bez cukura, bez glutēna)


Mandeļu cepumi
Sastāvdaļas:

  • 2 banāni
  • 3 olas
  • 1 ēd.k. medus
  • 1/2 tēj.k vaniļas esences
  • 1/4 tēj.k mandeļu esences
  • 3 ēd.k eļļa
  • 1 ēd.k cepamais pulveris (bez glutēna)
  • 1/2 krūze rīsu, prosas vai citi bezglutēna milti
  • ~2 3/4 krūzes mandaļu milti

Pagatavošana:

  1. Banānus sablenderē, pievieno olas, medu, esences un eļļu. Samaisa.
  2. Prosas miltus sajauc ar cepemo pulveri un pievieno banānu masai. Samaisa.
  3. Pievieno 2 krūzes mandaļu miltus un iemaisa un pēc vajadzības pamazām pievieno atlikušos miltus, līdz masa kļūst pietiekami stingra, lai turētu formu, bet pietiekami šķidra, lai izspiestu caur konditorijas uzgali.
  4. Pildam kondotorijas maisā un izspiežam cepumiņus, liekam cepties 180° C līdz zeltaini brūni.

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s