Lauku meitenes ķirbja cepumi ar šokolādes glazūru

Pateicoties starptautiskajai ķirbju dienai, šo mīksto ķirbju cepumu recepte iziet tautās!
Ķirbja cepumi

Ķirbja cepumi ar šokolādes glazūru


Ķirbja cepumi
Sastāvdaļas:

  • 1/2 krūze brūnā cukura
  • 1/2 krūze ķirbju biezeņa
  • 1/4 krūze labas eļļas
  • 1 ola
  • 1/2 tēj.k dabīgā vaniļas esence (kā piemēram, Simply Organic)
  • 1 krūze miltu
  • 1 tēj.k cepamā pulvera
  • 1/2 tēj.k. kanēlis
  • 1/8 tēj. k. ingvera
  • 1/8 tēj.k sāls
  • 60 grami tumšā šokolāde

Pagatavošana:

  1. Ieslēdz krāsni sildīties uz 180 grādiem pēc Celsija.
  2. Lielā bļodā sakuļ: cukuru, ķirbju biezeni, eļļu, olu un vaniļas esenci.
  3. Citā bļodā sajauc miltus ar garšvielām un sāli.
  4. Sajauc mīklu. Mīklas piciņas (ar karoti) liek uz cepamā papīra.
  5. Cep 15-20 minūtes.
  6. Atdzesē un rotā ar kausētu (ūdens peldē) rūgto šokolādi.

Labu apetīti,

Screen Shot 2015-12-18 at 23.36.28

Advertisements

3 thoughts on “Lauku meitenes ķirbja cepumi ar šokolādes glazūru

    1. Viss atkarīgs no paradumiem. Ja pērc cepumus, tur mēdz būt vairāk. Ja izvairies no cukura, tad visas cepumu receptes būs OMG! Var likt mazāk. Lauku meitene svin starptautisko ķirbju dienu un atzīmē to ar saldiem ķirbju cepumiem un rūgtu kafiju. Nav taču jāapēd visi.

      Like

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s