Sulīgie ķirbju salāti

Nu gan aptrakusi tā lauku meitene! Cik var! Ķirbji, ķirbji, ķirbji…Vieni vienīgi ķirji. Neviena ēdienreize neizpaliek bez ķirbjiem… Aaaahhh…

Šie salāti nu jau kļuvuši par ikdienu lauku meitenes mājās. Un par izbrīnu – ēdāju vairāk kā neēdāju!

Ķirbja salāti ar burkāniem un ābolu

Ķirbju - burkānu - ābolu


Ķirbja salāti ar burkāniem un ābolu
Sastāvdaļas:

  • gabals (~300 gr) ķirbja
  • 3 gab (~300gr)  burkāni
  • 1 (~150gr) liels skābs ābols “Antonovka”*
  • sāls

Pagatavošana: 

  • Uz rupjās rīves sarīvē ķirbi, burkānu un ābolu. Pievieno sāli un samaisa.

* Salātu sulīgums un skābums atkarīgs no ābola izvēles. Šajos salātos vajadzētu izvēlēties ļoti skābu un ļoti sulīgu ābolu.

Labu apetīti,

Screen Shot 2015-12-18 at 23.36.28

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s