Pupiņu sautējums ar saulē kaltētiem tomātiem

Lauku meitene receptēs izmanto baltās pupiņas, kuras uz nakti tiek iemērktas un izvārītas nākošajā rītā. Sākumā tas šķiet neiespējami, ja ēdienu gribas pagatavot ātri. Parasti lauku meitene iemērc pupiņas pat nezinot ko taisīs.

Balto pupiņu sautējums

Šis pupiņu sautējums ir ātri pagatavojams, ja pupiņas jau ir gatavas.  Receptē dots, gan vārīto pupiņu, gan aptuvens bundžiņu skaits, kas nepieciešams, lai pagatavotu šo sautējumu.

Balto pupiņu sautējums

Pupiņu sautējums ar saulē kaltētiem tomātiem


Balto pupiņu sautējums
Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 1/2 paprika
  • 3 krūzes vārītas baltās pupiņas (vai 2 bundžiņas)
  • 1 ēd. k. tomātu pasta + 2 ēd. k. šķidrums no pupiņām vai ūdens
  • 1 ēd. k. sakapātu saulē kaltētu tomātu
  • sāls, čili, pipari

Norādes

  1. Sīpolu sakapā un papirku sagriež kubiņos. Apcep.
  2. Pievieno pupiņas, tomātu pastu, kaltētos tomātus un garšvielas. Ļauj sautēties 5 minūtes.
  3. Nepieciešamības gadījumā pievieno vēl garšvielas.

Lai labi garšo,

Screen Shot 2015-12-18 at 23.36.28

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s