Katra 8 g rauga Pieteikties 2-2.5 kg lipīgs rīsi

Eņģelis aktīvā sausā rauga, Rauga ir mikroorganisms, niecīga vienšūnas neredzams, var rūgt cukuru spirtā un oglekļa dioksīds ir dabisks leavening aģents. Tās šūnu struktūra ir ļoti tuvu cilvēka ķermeņa, tas ir ideāls dabīgais avots uzturā. Eņģelis aktīvā sausā rauga (Zelta), izmantojot gēnu inženieriju un modernas žāvēšanas tehnoloģiju, lai radītu instant aktīvā sausā rauga, kas pazīstams kā ļoti aktīvā sausā rauga, salīdzinot ar aktīvā sausā rauga, mazu daļiņu, rūgšanas ātrumu, sekas ir vairāk cepamais tas ir labs.

Materiāls: dabīgais raugs, emulgators

Apraksts: jau vairāk kā 7% apmērā no cukura konditorejas izstrādājumi un maize, jo īpaši, lai ražotu smago cukura, smago maize un saldās smalkmaizītes.

Pielietošanas veids un devas

Iemaisa miltus sajauc ar tiešu vai vispirms ar siltu ūdeni, lai atvērtu, pēc tam sajauc ar miltu un citu izejvielu; maize, miltu summu, no 0.8-1.2%, par summu, kas ir par 0,3-0,5% maizi.

Parasti šādu pakotni raudzēti par 90-120 minūtes, tvaicēti raudzēti 40-60 minūtes.

[Storage] vakuuma iepakojums, uzglabā vēsā, sausā vietā.

Funkcijas

Tiešās ražošanas process:

Un virsmas fermentācijas → → pamata bloku noapaļošanas → → veido → korektūras → cepamais

Otrreizējās fermentācijas ražošanas process:

Sēklas mīklas virsmu un pirmās fermentācijas → → → master " mīklu mīklas bloks, noapaļošanas → veido → korektūras → cepamais

Šis produkts ir spēcīga fermentācijas procesā, izturību pietiekami, mīklai var saīsināt laiku, un uzlabot energoefektivitāti, ir būtiski uzlabojusies, par maizi uz krāsns paplašināšana, apvienojot maizi labāk izskatu un kvalitāti.

1. Maisa, līdz vīnu un pārliecinieties, ka tas ir forši. Citādi, karstā lipīgs rīsi būs nogalināt pelējuma. Rezultāts ir vai nu skābs, vai ne. 2. Pārliecinieties, lai saglabātu tā ir slēgta. Citādi skāba un audus. 3. Temperatūra ir zema. 30 līdz 32 grādiem pēc Celsija ir labākais. 4. Galvenais, lai padarītu vīns ir labs, viss, nevaru pieskarties ar ūdeni un eļļu, vai tas būs sapelējis. Mazgāt un sausa rīsi, lāpstu un rīsu vīna tvertnes un nomazgājiet rokas 5. Ja fermentācija ir pārāk liela, lipīgs rīsi ir tukšs. Tas ir pilnībā ūdens un alkoholiskie dzērieni ir pārāk spēcīga. 6. Ja fermentācija nav pietiekami, lipīgs rīsi, nav pietiekami. 7. Kad sajaucot vīnu, ja ūdens tiek izliets pārāk daudz, pēdējā lipīgs rīsi ir tukšs, nav gabals, un pēc tam vārīti prom, Ja jūs vēlaties saņemt stiprāku dzērienu, ir divi veidi, kā to darīt:

Tagi: Fermentācijas procesā, Mājas & Dārzs, Lēti Fermentācijas Procesā, Augsta Kvalitātes Mājas Un Dārza, Fermentācijas procesā.

Materiāls raugs
Pieteikties 2-2.5 Lipīgs Rīsi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Vīna Raugs
Produkta Tips Fermenters

Pievienot atsauksmi

Alkohola Aktīvā Sausā Rauga, Salds, Lipīgs Rīsi Vīna Buķeti Vīns 1 soma =8g 2 kg Rīsu Koji Kandža Pulveris

Papildus informācija

Cena:€1.87

Kategorija:pārdošana

SKU: l2088

Recenzijas: